Domoljubni stožer: “Čovjek koji veliča trorogu kapu traži potporu naroda!”

Nakon prvog kruga izbora za predsjednika RH, osnovao se Domoljubni stožer koji za cilj ima motivirati branitelje i građane Zadarske županije kako bi 11. siječnja 2015. godine izašli na izbore i svoj glas dali kandidatkinji HDZ-a Kolindi Grabar Kitarović. Tako su braniteljske udruge s područja Zadarske županije združene u jedno zajedničko tijelo ZDRUG, brojne sportske, kulturne i domoljubne udruge, istaknuti pojedinci s područja cijele županije, okupljeni u Domoljubni stožer na Višnjiku predstavili zajedničko priopćenje za javnost.

– Hrvatska se 11. siječnja 2015. godine nalazi na prekretnici i prijelomnoj točki koja odlučuje o budućnosti naše domovine. Temelj naše domovine je hrvatski obrambeni Domovinski rat, a ono najvrjednije što Hrvatska posjeduje su hrvatski narod i njezini branitelji. Kandidat koji želi ostvariti svoj drugi predsjednički mandat, koji je krenuo u predizbornu kampanju bez ijednog hrvatskog obilježja, bez hrvatske zastave, bez hrvatskog grba i himne, onaj koji svoj narod svrstava u podjele pa tako veliča trorogu kapu i plaši svijet ustaškom zmijom, onaj koji podržava nesposobnu, nenarodnu i bešćutnu Vladu, čovjek u čijem mandatu Hrvatska ima najnižu stopu razvoja, najveću nezaposlenost, javni dug koji doseže neslućene vrijednosti, deset posto stanovništva pod ovrhama, čovjek koji ne priznaje iseljenu Hrvatsku, traži potporu nas, hrvatskog naroda, istaknuo je Marko Čulina Maka u ime Domoljubnog stožera Zadarske županije.

Kazao je i kako se Hrvatska braniteljima nije dogodila, već da su je stvarali u teškim mukama i ranama.

– Mi smo pobijedili taj mračni put i ne smijemo dopustiti da ostaci prošlih režima zavladaju našom domovinom. Zapovjednik oružanih snaga svoje ratne veterane, pripadnike pobjedničke vojske naziva manipulatorima, uličarima i šatorašima samo zato što su digli svoj glas protiv takve politike te time omalovažava žrtve branitelja i cijelog hrvatskog naroda. Hrvatska nije zaslužila živjeti u mraku, Hrvatska ne zaslužuje biti na začelju, biti nerazvijena zemlja, Hrvatska zaslužuje bolje, zaslužuje imati svoje mjesto kao ravnopravna članica Europske unije. Veliki broj zemalja divi se hrabrosti i sposobnosti hrvatskog naroda koji je pobijedio agresiju i potpuno sam stvorio svoju nezavisnost i slobodu. U Europu smo donijeli neslućene ljepote i vrijednosti, donijeli smo jedan duh kršćanstva i poniznosti, patili smo za cijelu Europu i zato danas želimo uživati u učincima svoje slobode i nećemo dopustiti više nikome da pokuša zacrvenjeti Hrvatsku i poniziti hrvatski narod, istaknuli su iz organizacijskog odbora Domoljubnog stožera Zadarske županije, pozivajući ovom prigodom još jednom sve žitelje Zadarske županije da svoj glas u nedjelju daju budućoj prvoj predsjednici Hrvatske, Kolindi Grabar Kitarović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...