Dvorski: “Nema dvojbe, s jedne strane imate ljude koji nisu htjeli Hrvatsku, a s druge ženu koja je sve dala za nju!”

Osnovni cilj sazivanja ove konferencije bio je pozvati sve naše birače, simpatizere, ali i sve ostale sugrađane te žitelje Zadarske županije da u nedjelju 11. siječnja 2015. godine za novu predsjednicu RH zaokruže ime Kolinde Grabar Kitarović. Nakon pet godina vladavine Ive Josipovića imamo najveću nezaposlennost,  katastrofalno stanje u gospodarstvu, ideološke podjele veće nego ikad, golemi odljev mladih ljudi, te ogroman broj siromašnih. Ukratko, država je u potpunom beznađu. To treba zaustaviti i promijeniti smjer. Rezultati već prvog kruga izbora pokazali su kako ljudi žele promjene, kazao je Božidar Kalmeta na konferenciji za novinare koju su zajednički održali HDZ, HSPAS, HČSP i HRAST.

Kalmeta je još jednom predstavio predsjedničku kandidatkinju HDZ-a i koalicijskih partnera,  Kolindu Grabar Kitarović, nazivajući je sposobnom i hrabrom ženom koja se dokazala na međunarodnom planu i u euroatlantskim institucijama.

– Ona se dokazala na mjestima gdje se jako teško dokazati. Ljude ne dijeli već ih spaja, a posebno je odlučna u zaštiti nacionalnog identiteta, odnosno Domovinskog rata. Ona će predlagati rješenja, a ne nijemo promatrati kako zemlja ide u propast dok Vlada ništa ne radi. Otvorena su joj vrata u cijelom svijetu i ona će doista biti predsjednica svih građana te će se za svaku osobu zalagati jednakim žarom. Glas za Kolindu Grabar Kitarović je glas za bolju Hrvatsku, za ženu koja će Hrvatsku povesti u promjene, u boljitak,  istaknuo je danas Kalmeta.

U ime koalicijskih partnera novinarima se obratio predsjednik gradskog HSP AS, Rudolf Dvorski te izbor Kolinde Grabar Kitarović za prvu predsjednicu RH nazvao jedinim pravim načinom izlaska zemlje iz krize.

– Držim kako je jedini pravi način da izvedemo zemlju iz krize dati glas Kolindi Grabar Kitarović. Na ovim izborima nema velike dvojbe, s jedne strane imate ljude koji nisu htjeli Hrvatsku, a s druge ženu koja je sve dala za nju. Ona vrednuje temeljne vrijednosti Republike Hrvatske, a to je Domovinski rat i mi ćemo joj na ovim izborima dati svu svoju snagu i potporu kako bi postala predsjednicom RH, zaključio je Dvorski.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...