Kup “Svete Stošije”, košarkaške i vaterpolo utakmice te susret KK Zadra i KK Cibone u 17. kolu ABA lige

Ovaj vikend na Višnjiku održava se drugi po redu turnir Kup “Svete Stošije“ za generaciju košarkaša rođenih 2003./2004.godine i mlađih. Utakmice će se održati u subotu 10. i nedjelju 11. siječnja, svi susreti počinju u 9 sati, a turnir će se održati u pomoćnim dvoranama 3 i 4. Finale se igra u nedjelju u 12.30 sati. Organizator turnira je KK Zara.

U nedjelju, s početkom u 13.00 sati, na rasporedu je košarkaška utakmica za mlađe kadetkinje između ŽKK Zadra i ŽKK Splita. Susret će se odigrati u pomoćnoj dvorani broj 4.

Na bazenu Zatvorenog plivališta Višnjik, u nedjelju, 11. siječnja, na rasporedu su vaterpolo utakmice između VK Zadra 1952 i VK Šibenika i to u kategorijama mlađih kadeta, mlađih juniora i kadeta. Prvi susret počinje u 10 i 30 sati. Organizator je VK Zadar 1952.

Ovaj sportski vikend na Višnjiku je produžen i na ponedjeljak kada će se u 17. kolu ABA lige susresti domaćin KK Zadar i KK Cibona. Utakmica počinje u 20 i 30 sati, a biti će otvoreni ulazi B, D, Vip i Press. Prodaja ulaznica je na dan utakmice na blagajni ŠC Višnjik.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...