Na granici s BiH kod Dubrovnika zaplijenjeni heroin i marihuana vrijedni do dva milijuna kuna!

Više od dva kilograma heroina i oko 27 kilograma marihuane, skrivenih u automobilu talijanskih registracija koji je vozio albanski državljanin, zaplijenjeno na graničnom prijelazu Zaton Doli, izvijestila je u petak dubrovačka policija.Droga je bila skrivena u dvostrukom spremniku auto-plina u prtljažniku vozila koji se policiji učinio sumnjivim pa su zatražili sudski nalog za pretres.

Pretragom je u plinskom spremniku pronađen drugi umetnuti spremnik auto plina u kojem je bilo skriveno 29 plastičnih vrećica oblijepljenih selotejp trakom sa ukupno 26,9 kilograma marihuane i četiri paketa u kojima se nalazilo ukupno 2 kilograma i 70 grama heroina, javlja Hina.

Prema policijskim procjenama tržišna vrijednost zaplijenjene droge iznosi oko 800 tisuća kuna, dok bi u uličnoj preprodaji dosegla iznos i do dva milijuna kuna.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama albanski je državljanin uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...