Nije problem u “medijskom linču”, malverzacijama ili otkazu, već u ljudskosti i poštenju koje je u ravnateljice Krnčević u deficitu!

Prije kojih mjesec dana, za one ne upućene, došao sam u posjed i saznanje nekoliko propusta Krnčevićeve, inaće neprikosnovene vladarice Zavoda za hitnu medicinu sa zadarskom adresom. Dotična je, prema vlastitoj procjeni ili pak dosluhu s određenim medicinskim osobljem, tako, mom bratu, servirala otkaz. Jednako onako pokvareno i proračunato kao kojekakvi vrhunski kineski stolnotenisač prosječnom Balkancu.

U početku se nisam htio miješati, ostavljajući da njihove interne procedure ili pak angažirana odvjetnica koja je, istini za volju pronašla dvije stranice nedostataka i propusta u dotičnom otkazu, no izgleda da sama Krnčević u cijeloj proceduri medijskih napisa nije sebi našla al pari.

Pa, draga susjedo i štovana ravnateljice, kada ste Vjenceslavu, koji je igrom slučaja u krvnom rodbinskom i bratskom odnosu sa mnom dali otkaz, te kada ste me u mom stanu istoga dana poput prave bivše krim djelatnice MUP-a u oči gledali i lagali, tada ste samoj sebi potpisali… ne znam točno ni sam što, ali dovoljan je bio pogled na vaš osmjeh iza kojeg se skrivala hrpa laži.

Ista ta hrpa laži, kasnije je, na vašu nesreću, objavljena na mom portalu. No, na vašu veliku žalost, nismo objavili priču mog brata već drugog, trećeg i “n”-tog nezadovoljnog djelatnika vašeg Zavoda, no vi to shvatili niste.

Dopustite sada, da vam jednostavnim i prostim rječnikom pobliže objasnim:
– protiv vas kao osobe, nemam baš ništa,
– protiv vas kao ravnateljice, imam baš sve!

Dakle, da nastavim, nikakav “medijski linč” ili “reket”, za koji prozivate mene, moje medije ili brata, protiv vas nije vođen. No, u trenu kada ste ga sami zatražili, vodeći kojekakve konferencije za medije, pobrinut ću se da ga i dobijete. No, za razliku od vaše hrpe laži, servirat ćemo samo i jedino istinu.

Svi objavljeni članci, sve objavljene izjave i optužbe na portalu Antena Zadar – istinite su i točne. Vršite mobbing nad svojim djelatnicima, posebice nad ženskim dijelom koje nerijetko ostaju i do 20 sati na radnom mjestu jer su “nesposobne i ne znaju svoj posao”, vjerujem da vam je citat vaših riječi poznat.

“Medijski linč”, koji ste sami poželjeli tu neće stati. Naime, idemo dalje. Donijet ćemo još priča zlostavljanih djelatnika, još propusta i previda ali i istinu o potrošnji više stotina tisuća kuna – nepotrebno.

Do kada će trajati tzv. “medijski linč” – sve dok svoj posao ne počnete obavljati poštujući i posljednju rupu na svirali u hijerarhiji vašeg Zavoda. A i nakon toga ćemo posebno paziti na vas kao djelatnika u javnoj službi. Obećajem.

Zanimljivo je samo, kako ste ostali ravnodušni nakon pisanja nekih drugih lokalnih glasila, s daleko manjom penetracijom i shareom tržišta, jer njih favorizirate i držite bliskim? Ili zato jer tamo rade fine gospođe koje vole primiti cvijeće i bonbonjere? Ili možda zato jer se glavni urednik ne preziva Pavić?

Draga susjedo i štovana ravnateljice, ako ste smatrali da će lažni osmjesi i iznošenje hrpe laži pred kolegama, pa i kranje optužbe na moj račun rezultirati vašom koristi i mojim padom, gadno ste se, zajebali – blaži izraz, na sreću, ne postoji.

Tko će na kraju izvući deblji kraj, ostaje za vidjeti.

Ja sam spreman i na detektor laži, be po’ muke. A vi?

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...