NK Zadar je trebao poslužiti kao “servis” Miroslavu Blaževiću mlađem i Igoru Štimcu?!

Prema riječima Bepa Bajla, predsjednika skupštine NK Zadar, nakon odlaska Miroslava Ćire Blaževića s trenerske klupe te neopozivih ostavki koje su iz pritvora u Remetincu poslali Reno Sinovčić, predsjednik Nadzornog odbora i uz Grad Zadar suvlasnik kluba te direktor Dalibor Zebić, za sutra je najavljena sjednica Nadzornog odbora gotovo, pa nepostojećeg kluba.

Iako su u NO NK Zadar i predstavnici Grada Zadra, Radovan Dunatov,  pročelnik gradskog UO za kulturu i sport te Ivica Katić, pročelnik gradskog UO za gospodarstvo i obrtništvo, nedavno je gradonačelnik Božidar Kalmeta nakon ostavke Sinovčića i Zebića poručio kako se oni neće miješati u kadrovsku politiku kluba, iako bi to kao većinski vlasnici morali.

Naime, dok je NK Zadar pod istragom USKOK-a zbog navodnih pozajmica igračima Grad Zadar bi trebao preuzeti odgovornost i predložiti svog predstavnika za predsjednika NO NK Zadar, ali i biti spremni za stečaj zadarskog prvoligaša.

Grad Zadar je u ovoj godini iz gradskog proračuna izdvojio svega milijun kuna za NK Zadar.

Iz NK Zadar izvučeni su milijuni, klub je na dnu ljestvice, igrači nisu plaćeni mjesecima, predsjednik Nadzornog odbora i direktor su pod istragom USKOK-a i predali su ostavke, trener je napustio klupu, pa ne treba biti preveliki sportski znalac kako sve navedeno nikako dobro ne može završiti za nešto što se još formalno zove NK Zadar.

Prema riječima nogometnih znalaca epizoda Ćire Blaževića bila je samo još jedna kojom hrani svoj ego “trenera nad trenerima”. No, svi koji ga dobro poznaju znaju kako Blažević ništa ne čini ukoliko mu se to neće višestruko isplatititi. Tako doznajemo kako je NK Zadar do nedavno na čelu s Renom Sinovčićem trebao poslužiti isključivo za “plasiranje” mladih igrača iz kuhinje Ćirinog sina, Miroslava Ćire Blaževića mlađeg i njegove tvrtke Nogometni centar Maksimir te Igora Štimca koji sa svojom tvrtkom to nije mogao raditi preko Hajduka.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...