Cestitka_Uskrs

Otkrijte tajne jeftinog i učinkovitog oglašavanja na Facebooku i Googleu

U vrijeme krize uvijek se traži način kako uštedjeti svaku moguću kunu, a obično prvo na udaru štednje bude marketing. Razlog više za korištenje društvenih mreža u poslovanju. Društvene mreže iako zahtijevaju dosta vremena su u svojoj suštini potpuno besplatan alat, a za one koji su u taj alat spremni uložiti i neki manji budžet primjeri iz prakse pokazuju da će im se višestruko vratiti ako je kampanja odrađena kako treba, poručio je Antun Smolčić koji će održati edukaciju Osvojite tržište učinkovitim oglašavanjem na Googleu i Facebooku u sklopu Poslovnog uzleta grada Zadra 13.veljače.

U sklopu projekta Poslovnog dnevnika „ Poslovni uzlet 2015“, poduzetnici, obrtnici kao i svi zainteresirani željni novih znanja i prilika moći će unaprijediti svoje poslovanje prijavom na

besplatne edukacije u Zadru koje će se održati 13. veljače 2015. u Arsenalu ( Trg tri bunara 1).

Svi sudionici navedene edukacije bit će upoznati s osnovama prezentiranja proizvoda i oglašavanja na društvenim mrežama. Naglasak će biti na konkretnim dobrim i lošim primjerima iz prakse te praktičnim trikovima kako ih izbjeći ili implementirati u svojoj poslovnoj komunikaciji.

– Revoluciju koju su društvene mreže unijele u komunikaciji prema potencijalnim klijentima većina tvrtki još nije prihvatila ili je jednostavno nije svjesna iako je tu već godinama. Način poslovanja se mijenja, a tvrtke se moraju početi prilagođavati tome i uvoditi inovacije u prezentaciji svojih znanja i ideja. Dvosmjerna komunikacija na društvenim mrežama može biti dobar početak u tom smjeru te izdvojiti tvrtku od konkurencije. Na temelju iskustva iz 24 sata i Večernjeg lista pojasnit ću koja je razlika između dobre i loše kampanje te kako ju uopće postaviti, tvrdi Smolčić.

Ova edukacija bi mogla biti prekretnica u vašoj dosadašnjoj komunikaciji i prilika da iz realnih i svakodnevnih primjera vidite što i kako treba koristiti kako bi vaši klijenti bili zadovoljni, a vaša marketinška komunikacija bolja i uspješnija.

Program svih edukacija možete vidjeti ovdje, a prijave na navedene edukacije su besplatne (prijavu možete napraviti ovdje).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...