Potraga za sjećanjima i pričama iz prošlosti Zadra u prvom Pop-up muzeju!

U sklopu Noći muzeja 2015. Dokumentacijska služba NMZ u suradnji s vanjskom suradnicom muzeja Koraljkom Alavanja organizira Pop-up muzej.

Pop-up muzej je privremena, kratkotrajna izložba kreirana od strane sudionika. Uloga Pop-up muzeja je da otvori put konverzaciji o nekoj temi preko predmeta i priče o njima. To je odličan način da porazgovarate sa sugrađanima i zabavite se!

Tema ovog Pop-up muzeja je: “Sićaš li se…?“

– Pozivamo sve građane da donesu jedan predmet kojim žele prikazati svoje sjećanje na nešto u gradu, neki trenutak, događaj, mjesta kojeg više nema, osobu… i na taj način sudjeluju u kreiranju zajedničkih sjećanja i priča iz prošlosti Zadra, poručuju iz NMZ-a.

Svoj predmet s priloženim opisom možete donijeti od ponedjeljka 26. do četvrtka 29. siječnja 2015. godine od 10 do 13 sati u Galeriju umjetnina, Medulićeva 2, 1. kat, Zadar.

Predmeti će biti izloženi u Noći muzeja, u petak 30. siječnja 2015. od 18 do 1 sat iza ponoći u prostoriji na trijemu Galerije umjetnina, Medulićeva 2., . kat.

Predmete možete preuzeti nazad od ponedjeljka 2. veljače 2015. od 9 do 14 sati u Dokumentacijskoj službi NMZ (Prirodoslovni odjel), Medulićeva 2, 2. kat, Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...