Saznajte kako uštedjeti na računima za struju!

Muči vas preskupa struja? Na besplatnim edukacijama koje će se održati u Zadru 13.veljače svi zainteresirani  dobit će informacije o tome kako upravljati svojom potrošnjom te na koji način utjecati na smanjenje iznosa računa. ˝Svi sudionici dobit će uvid u funkcioniranje tržišta električne energije u Hrvatskoj, saznati što je donijela liberalizacija tržišta, tko je tko na tržištu električne energije, ali i koja je njihova uloga u tome te kako to mogu iskoristiti u korist vlastitog poslovanja˝, napominje Tina Jakaša, direktorica HEP Opskrbe i dugogodišnji stručnjak i expert u području energetike.

U sklopu projekta Poslovnog dnevnika „ Poslovni uzlet 2015“, poduzetnici, obrtnici kao i svi zainteresirani željni novih znanja i prilika moći će unaprijediti svoje poslovanje prijavom na

edukacije u Zadru koje će se održati 13. veljače 2015. u Arsenalu ( Trg tri bunara 1).

Na edukaciji „Muči vas preskupa struja?“ saznajte kako uštedjeti novac na računima za struju

sudionici će dobiti konkretne informacije koje će moći odmah primijeniti u svojem poslovanju. ˝Nakon ove edukacije polaznici će znati kako odabrati najpovoljniju ponudu, kako uštedjeti kroz projekte energetske učinkovitosti, ali isto tako saznat će i zašto najjeftinija ponuda za električnu energiju nije uvijek i najbolja ponuda˝, tvrdi Jakaša.

U direktnoj komunikaciji s gđom Jakašom polaznici će na licu mjesta dobiti odgovor na sva svoja pitanja i dileme. ˝ Budući da sam svakodnevno u kontaktu s kupcima najbolje poznajem probleme koji muče poduzetnike, ali jednako tako nudim i konkretna rješenja za njihove potrebe˝, konstatirala je Jakaša.

Program svih edukacija možete vidjeti ovdje, a prijave na navedene edukacije su besplatne (prijavu možete napraviti ovdje). Nakon Zadra besplatne edukacije bit će održane 27.02. u Puli.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...