Sletjeli automobilom u nabujalu Krku: Poginula peteročlana obitelj, od kojih dvoje djece

Prema neslužbenim informacijama jedno osobno vozilo je nešto prije 17 sati sletjelo s Atlagića mosta na ulazu u grad Knin u rijeku Krku nakon što je vozač izgubio kontrolu nad automobilom. Osim vozača, u automobilu su se nalazili njegova supruga, njihovo dvoje male djece, djevojčice stare 3 godine i beba u nosiljci, te starija ženska osoba, pretpostavlja se majka vozača.

Čini se da je automobil nakon udarca u ogradu mosta upao u rijeku pri čemu su zvuk lomljavine ograde čuli stanari obližnjih kuća na ulazu u Knin, koji su ugledavši vozilo u rijeci odmah pozvali vatrogasce i Hitnu pomoć.

Kninski vatrogasci su odmah reagirali s obzirom da se JVP Knin nalazi tek stotinjak metara od mjesta nesreće. Spustili su se u hladnu rijeku kako bi došli do potopljenog automobila iz kojega su prvo izvukli stradalu majku i njenu bebu u nosiljci. Njih su preuzeli djelatnici Hitne pomoći, no, nažalost, za njih je već bilo prekasno.

Potom su ponovno ušli u rijeku i izvukli preostala tri tijela, od kojih je jedna bila trogodišnja djevojčica.

Kninska policija zatvorila je Atlagića most preko rijeke Krke na ulazu u grad iz pravca Drniša, a na mjestu nesreće nalaze se sve dežurne službe Šibensko-kninske županije koje rade na vađenju automobila iz rijeke te rasvjetljavanju okolnosti, piše Jutarnji.hr.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...