Službeno potvrđeno: Igor Štimac novi je trener NK Zadar!

Službeno je potvrđeno kako će od sutra za kormilom zadarskog prvoligaša sa Stanova stajati bivši nogometaš i nekadašnji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac.

Iako je bilo najavljeno kako će se Štimac pojaviti na jutrošnjem treningu NK Zadra gdje su ga za izjavu čekale sve novinarske ekipe on se tamo ipak nije pojavio.

Nakon toga bilo je rečeno kako će se Štimac pojaviti u Gradskoj upravi te ds je najavio posjet gradskom UO za financije, no nije se pojavio niti tamo, a iz Grada Zadra su istaknuli kako im ništa slično nije najavljeno. Usprkos tome, novinarske ekipe su ga čekale i na zadarskom Narodnom trgu.

U međuvremenu se doznalo kako je Štimac ipak još uvijek u Splitu, odakle je za medijske kuće potvrdio svoje imenovanje te najavio sutrašnju konferenciju za novinare NK Zadra.

Istina je, od sutra ću voditi trening na Stanovima. Svjestan sam da me čeka puno posla, natovario sam na sebe veliki teret, ali ću izdržati. O svemu drugom ću više govoriti na sutrašnjoj konferenciji za novinare, zaključio je novi trener NK Zadra.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...