“Tri, dva, jedan-kuhaj!” uz Doris Pinčić Rogoznicu

Potraga za najboljim amaterskim kuharom se uskoro nastavlja, a pojačanje timu u drugoj sezoni, uz Željku Klemenčić i Tomislava Špičeka, su Doris Pinčić Rogoznica i Tomislav Gretić. Proslavljena glumica, koja se u voditeljskom poslu prvi puta okušala upravo u eteru RTL Televizije i to u emisiji „25“, novo je pojačanje timu popularnog kulinarskog showa.

„Veselim se showu, voljela sam ga gledati prošle sezone i drago mi je što sam postala dio ekipe u ovoj sezoni. Vjerujem da ću naučiti mnogošto i od žirija i od kandidata. Ne smijem otkriti mnogo, ali vjerujete – bit će izuzetno napeto i zanimljivo do samog kraja“, kazala je Doris. „Volim kuhati i svaki dan kuham za svoju obitelj. Nisam stručnjak, ali učim, svakim danom spravljam sve kompleksnija jela“, dodaje.

Proslavljeni kuhar i gastro stručnjak, Tom Gretić, u drugoj sezoni postaje stalni član žirija te će, uz Željku i Tomislava, ocjenjivati, savjetovati i odlučivati o kulinarskoj budućnosti naših kandidata.

Sretan sam što sam postao član ekipe koja je prošlu sezonu napravila super emisiju“, kazao je Tomislav Gretić. „Neću biti strog, nego onakav kakav sam uvijek u kuhinji. Vidjet ćemo kako će se razvijati kemija između nas članova žirija i natjecatelja, ali što će oni biti bolji, to ću i ja biti bolji. Kulinarski show pridonosi razvoju kulture stola koja je kod nas dugo bila zapostavljena.A što se tiče kandidata, publika će odmah prepoznati ukoliko netko prodaje gluposti i glumata, a kada radi iz srca“, dodaje.

Strast prema okusima i mirisima, inovativnost i odvažnost u isprobavanju novih recepata i igranje začinima – sve te odlike krase naše kandidate. Istančan smisao za okuse, mirise i teksture, znanje, vještine, obrazovanje i stručnost – sve to krasi naše članove žirija. Kako će se jedno reflektirati na drugo, doznat ćete uskoro u eteru RTL Televizije!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...