U Parizu ranjen policajac, nejasno je li slučaj povezan s Charlie Hebdo

U pucnjavi u južnom dijelu Pariza u četvrtak ujutro ranjen je jedan policajac, izjavio je za Reuters izvor iz francuske policije, dodajući kako nije jasno je li slučaj povezan s terorističkim napadom na list Charlie Hebdo dan ranije.Televizijska postaja iTELE javila je da su nakon pucnjave dva policajca ostala ležati na tlu.

Francuska novinska agencija AFP izvijestila je da je da je do pucnjave došlo u pariškom predgrađu Montrouge i da je uhićen muškarac u pancirki koji je pucao na policijsku ophodnju.

Sedam osoba privedeno je u četvrtak u okviru istrage o napadu na satirični tjednik Charlie Hebdo u Parizu u srijedu u kojem je poginulo 12 osoba, izjavio je francuski ministar unutarnjih poslova Bernard Cazeneuve, prenosi Hina.

Francuski premijer Manuel Valls kazao je da su počinitelji napada “nesumnjivo pod nadzorom” policijskih i sudskih službi ali da “opasnost još uvijek nije sasvim uklonjena”. Ukazao je na “teškoću” koju policiji uzrokuje “broj pojedinaca koji predstavljaju opasnost”.

Francuska policija je objavila fotografije dvojice braće osumnjičene da su počinili napad i za kojima se traga, Cherifa (32) i Saida Kouachija (34), i uputila apel svjedocima. Te osobe “vjerojatno imaju oružje i opasne su”, upozorila je pariška policijska prefektura.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...