USKOKU USPRKOS: Upravlja li Reno Sinovčić NK Zadrom iz Remetinca?!

Nakon jučer održane sjednice Nadzornog odbora NK Zadar, dosadašnji trener Miroslav Ćiro Blažević potpisao je sporazumni raskid ugovora s NK Zadar. Iako je još jučer to u svojim izjavama opovrgavao,  prema svemu sudeći kormilo ovog jedva živućeg prvoligaša ipak će preuzeti Igor Štimac.

Unatoč ranijoj najavi kako se iz protokolarnih razloga još uvijek nema namjeru javno oglašavati Mladen Anić, novi predsjednik Nadzornog odbora Nogometnog Kluba Zadar, sinoć je ipak objavio vijest o Ćirinom odlasku.

– Naš dosadašnji trener Miroslav Ćiro Blažević potpisao je sporazumni raskid ugovora s NK Zadar. Želimo mu se zahvaliti jer je svojim dolaskom probudio zainteresiranost za nogomet u našem gradu, stvorio veliku euforiju i čast nam je što se jedno takvo trenersko ime pojavilo u Stanovima. S obzirom da smo ostali bez prvog trenera, stupili smo u kontakt s gospodinom Igorom Štimcem, međutim kazao nam je kako u ovom trenutku ipak ne može donijeti konačnu odluku te zamolio da pričekamo nekoliko dana što ćemo i učiniti, istaknuo je Anić.

Podsjetimo, na jučerašnjoj sjednici Nadzornog odbora za direktora NK Zadar imenovan je Sergije Dunatov, a za predsjednika Nadzornog odbora Mladen Anić. Navedene odluke još naknadno moraju biti i formalno potvrđene.  Izjave o svojim imenovanjima nisu htjeli davati dok ona ne budu službeno provedena kroz upisnik Trgovačkog suda.

Ova imenovanja su bila hitna s obzirom da su nakon USKOK-ove akcije Ribar u remetinečkom pritvoru završili dotadašnji predsjednik NO Reno Sinovčić i direktor Dalibor Zebić koji su iz pritvora podnijeli neopozive ostavke na svoje funkcije. Nakon njihovog privođenja te podnesenih ostavki, kormilo kluba, sada i službeno, napustio je i Miroslav Ćiro Blažević što je bilo i za očekivati.

Dok je Mladen Anić široj javnosti poznat kao vlasnik vinarije Figurica iz Smilčića te otac Josipa Anića darovitog 18-godišnjaka u momčadi Zadra, Sergije Dunatov svojedobno je vodio svoje prijevozničko poduzeće “Zadar bus- travel”, međutim, okrenuo se drugim poslovima. Ono što je kod Dunatova zanimljivo, jest činjenica da je suprug Jadranke Dunatov, kandidatkinje na Nezavisnoj listi Rena Sinovčića na posljednjim lokalnim izborima 2013. godine za gradonačelnika Zadra. Znači li to da Sinovčić i dalje USKOK-u usprkos iz Remetinca upravlja NK Zadrom?

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...