Uz asistenciju “SIS-a”: Oko ponoći odsukan sinoć nasukani Jadrolinijin trajekt “Vladimir Nazor”

Jadrolonijin trajekt “Vladimir Nazor”, koji se bio nasukao na hrid Hripa ispred pristaništa na otoku Premudi, nešto prije ponoći vlastitim je pogonom i uz asistenciju Jadrolinijinog trajekta “Sis” na siguran način odsukan i privezan u pristaništu Krijal na Premudi, objavila je Jadrolinija.Sva vozila na trajektu sigurno su i bez oštećenja prebačena na brod “Sis” koji će ih prevesti u luku Zadar, gdje će ih preuzeti vlasnici.

Prilikom odsukavanja nije došlo do onečišćenja mora, a nakon pregleda lučke kapetanije, Hrvatskog registra brodova i inspekcije sigurnosti plovidbe, trajekt će biti poslan u remontno brodogradilište, priopćila je Jadrolinija, javlja Hina.

Trajekt “Vladimir Nazor”, na redovitoj liniji Mali Lošinj – Zadar, nasukao se u petak navečer na hrid Hripa ispred pristaništa na otoku Premuda. Na brodu je u trenutku nasukavanja bilo 25 putnika, 13 članova posade, dva kamiona, tri osobna vozila i jedno motorno vozilo. Nitko od putnika i članova posade nije ozlijeđen, a jedno je vozilo oštećeno.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...