Disney otkrio kada stiže VIII i IX nastavak “Star Warsa”

Iako će sedma epizoda svemirske odiseje “Star Wars” u kina stići tek krajem ove godine, već sada se zna da će dva naredna filma nove trilogije biti završeni 2017., odnosno, 2019. godine.

Ova dva datuma, iako još uvijek neslužbena, spomenuta su u godišnjem izvještaju direktora kompanije Disney, Boba Igera.

Kao jedna od malobrojnih osoba kojima je dozvoljeno posjetiti set tijekom snimanja i jedna od rijetkih ljudi koji su vidjeli većinu snimljenog materijala, milijunima fanova Star Warsa, koji su čitavo jedno desetljeće čekali na novi nastavak, mogu poručiti da će novi film biti na visini njihovih očekivanja, napisao je Iger u izvještaju.

– A to je samo početak jedne nove ere izvanrednih priča iz serijala Star Warsa. Iduće godine, prikazat ćemo prvi spin-off zasnovan na novim junacima, a zatim će 2017. godine uslijediti Star Wars epizoda VIII, a trilogiju ćemo završiti 2019. godine epizodom IX, naveo je glavni čovjek Disneyja.

To znači da će ljubitelji ove sci-fi sage imati priliku svake godine, do 2019., pogledati po jedan novi film. Naime, osim filmova u režiji J.J. Abramsa, snimit će se i dva spin-offa, od kojih će prvi biti prikazan 2016. godine, a drugi 2018. godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...