Duž Jadrana i u njegovu zaleđu mjestimice su mogući obilni pljuskovi praćeni grmljavinom

Nedjeljno jutro donijelo je pretežno oblačno vrijeme s kišom na Jadranu i u nizinama unutrašnjosti.

U višem gorju moguća je susnježica i snijeg, javlja Vrijeme.net

Duž Jadrana i u njegovu zaleđu mjestimice su mogući obilni pljuskovi praćeni grmljavinom, dok se najmanje kiše očekuje u Slavoniji. U unutrašnjosti će puhati umjeren, u gorju i jak istočnjak i jugoistočnjak, a na Jadranu olujno jugo, koje mjestimice može imati orkanske udare. Na sjevernom dijelu Jadrana, jugo će tijekom dana okrenuti na jaku buru. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 0 do 4, a na Jadranu od 7 do 12°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 4 do 9 te od 10 do 15°C na Jadranu, piše Vrijeme.net portal.

U ponedjeljak će tijekom jutra oborine postupno prestati, a sredinom dana će se i djelomice razvedriti. Oblačnije će se zadržati nasjevernom Jadranu i u gorju, gdje povremenih slabih oborina može biti tijekom cijelog dana. Krajem dana očekujemo novo jače naoblačenje s oborinama u cijeloj zemlji.

U unutrašnjosti će puhati slab sjeverac, na sjevernom Jadranu umjerena i jaka bura te u Dalmaciji će olujno jugo oslabiti, ali će i dalje biti jako. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 1 do 5, a na Jadranu od 6 do 12°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 5 do 10, te od 11 do 15°C na Jadranu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...