HZZ organizira niz aktivnosti: Psihologijom do posla

U sklopu obilježivanja 8. po redu Tjedna psihologije koji se održava od 16. – 22. veljače 2015. godine, Hrvatski zavod za zapošljavanje se uključuje kroz niz aktivnosti koje imaju za cilj pokazati spektar psihologijskih znanja i mogućnosti koji mogu koristiti pojedincu i zajednici.

Kako je HZZ-u i CISOK-u najvažnija zadaća uključivanje na tržište rada, povećanje zapošljivosti pojedinca te poticanje zapošljavanja, ove godine u Tjednu psihologije za naše sugrađane pripremili su slijedeće teme koje im mogu pomoći da budu konkurentniji na tržištu rada: u utorak 17. veljače u 10 sati na rasporedu je “Osobine ličnosti povezane s poslom”, zatim u srijedu 18. veljače s početkom također u 10 sati  “Komunikacijske vještine – Znamo li slušati?“, te u četvrtak 19. veljače u 13 sati “Poduzetništvo, je li to za mene?”

Detaljne informacije možete saznati na www.cisok.hr. Broj mjesta za sudjelovanje na radionicama je ograničen te je potrebno izvršiti prijavu putem e-maila cisok-zadar@hzz.hr ili na broj telefona 023/311-949.

Sve usluge CISOK-a su besplatne.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...