Lidl traži zaposlenike za trgovine u 20-ak gradova

Trgovački lanac Lidl, kojem posao zadnjih godina u Hrvatskoj ide odlično, krajem prošlog mjeseca objavio oglas za 21 radno mjesto. Najviše se traže trgovci za rad tijekom ljetnih mjeseci u trgovinama u gradovima na moru.

Kako je objavljeno na portalu Moj Posao, sezonski radnici traže se u Pazinu, Matuljima, Zadru, Vodicama, Trogiru, Šibeniku, Supetru, Splitu, Rovinju, Rijeci, Puli, Poreču, Novom Vinodolskom, Malom Lošinju, Makarskoj, Labinu, Kaštelima, Dubrovniku i Biogradu.

Osim trgovaca Lidl Hrvatska oglasio je i natječaje za zapošljavanje zamjenika voditelja trgovine u Osijeku i okolici, kao i trainee internationala za cijelu Hrvatsku.

Prilikom izbora kandidata u obzir će uzeti njihovo iskustvo, motiviranost i energičnost svakog pojedinca, navedeno je u oglasu za posao.

Svi natječaji su otvoreni do 16. veljače 2015.

Prosječna plaća oko 6.200 kuna

Ovom trgovačkom rastu zadnjih godina posao u Hrvatskoj ide odlično. Poslovnu godinu koja im završava krajem ovog mjeseca zaključit će s bruto prometom od čak četiri milijarde kuna i rastom od oko osam posto u odnosu na prethodnu godinu. Očekuju neto dobit 100 posto veću u odnosu na planiranu.

Kada su na hrvatsko tržište došli 2006. imali su 13 trgovina, danas posluju u 86 trgovina i zapošljavaju 1.700 ljudi.

Prosječna bruto plaća trgovaca u Lidlu je oko 6.200 kuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...