Marketing i ljudski resursi – najbolji prijatelji?

Odgovor je jednostavan: „Da, svakako!“ Marketing i ljudski resursi su i povezaniji nego što mislimo.

Ljudi žele raditi u tvrtki koja ima ugled, stabilnu tržišnu poziciju te snažnu misiju i viziju – zato je važno pokazati osobnost tvrtke, posebno u osjetljivim ekonomskim razdobljima kada je zaposlenje najboljih kandidata važnije nego ikada. Ljudski resursi s druge strane formiraju zaposlenike koji su ujedno ambasadori tvrtke te doprinose vrijednosti brenda.

Budući da je poveznica između marketinga i ljudskih resursa značajna i nosi mnoge specifičnosti, odnosom između odjela bavit će se domaći i strani stručnjaci treće po redu HR Days konferencije koja će održati 19. i 20. ožujka u Zadru.

Kako zaposlenici mogu postati najbolji ambasadori tvrtke? Kako moderne tehnologije i sve popularnije društvene mreže pomažu u privlačenju talenata? Odgovore na ova ali i mnoga druga važna pitanja o suradnji marketinga i HR-a, sa sudionicima konferencije će podijeliti sljedeći stručnjaci:

  • Anja Andersen, Corporate Brand Manager, A.P. Moller – Maersk Group
  • Damir Ciglar, Osnivač, Imago reklamna agencija
  • Meredith Thagi, VP Head of CIS Europe and Sub-Saharan Africa, DHL

Osim predavanja, svi prisutni imat će mogućnost sudjelovanja na radionicama, okruglom stolu i grupnoj diskusiji po World café metodi gdje će biti prilike za razmjenu informacija, znanja, mišljenja i iskustva s kolegama u ugodnoj atmosferi. Program konferencije možete pogledati ovdje.

Pridružite nam se u Zadru i otkrijte tajnu uspješne suradnje ljudskih resursa i marketinga!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...