Ovo su novi detalji o najiščekivanijem pametnom telefonu godine

Do sada najbolji pogled na novi Samsungov flagship model Galaxy S6 omogućio nam je američki T-mobile i njegov CEO John Legere.

Nedjeljno kasno popodne CEO američkog T-mobilea iskoristio je priliku kako bi na Twitteru objavio da će T-Mobile prvi od mobilnih operatora ponuditi novi Samsung Galaxy S6.

Slike koje je Legere objavio otkrivaju dosta novih detalja o najiščekivanijem pametnom telefonu dosadašnjeg dijela godine.

Sa prednje strane, S6 izgleda kao Note Edge, iako se ovog puta jasnije vidi da oba dvije strane uređaja imaju specifične krivulje o kakvima se šuškalo već neko vrijeme. Tamno sivi metal od kojeg je napravljena pozadina izgleda prilično dobro i kompaktno za razliku od dosadašnjih materijala, plastike i umjetne kože.

Sve ove i slične informacije koje “pumpaju” izlazak šestice na tržište, daju nam za pravo nadati se stvarno nečemu revolucionarnom iz Samsunga , što do sada nije bilo pravilo jer su svi dosadašnji modeli imali jako mala odstupanja od prijašnjih. Veselimo se “revoluciji” iz Samsunga!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...