Povodom obilježavanja 30. obljetnice rada Ryanaira Michael O`Leary u Zadru

Uvođenje cjelogodišnje linije Ryanairovih zrakoplova iz Zadra za neku od europskih metropola te načini zajedničkog marketinškog oglašavanja Grada Zadra i Ryanaira u budućim destinacijama s kojima će Zadar biti povezan bile su teme današnjeg sastanka predstavnika Grada Zadra s izvršnim direktorom Ryanaira Michaelom O’Learyem.

Michael O’Leary boravio je u Zadru povodom obilježavanja 30. obljetnice rada te aviokompanije, a Zadar je posjetio kao jedinu bazu Ryanaira u Hrvatskoj. U ime gradonačelnika Božidara Kalmete potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Zadra Dražen Grgurović istaknuo je kako Grad od početka snažno podupire suradnju s Ryanairom.

Zahvaljujući Vašoj aviokompaniji Zadar i njegova šira regija dobili su nova emitivna turistička tržišta diljem Europe što je rezultiralo značajnim povećanjem turističkog prometa, ali i afirmaciji zadarske Zračne luke. Od prvog dana uspostavili smo iskreni partnerski odnos koji nam je donio rezultat na obostrano zadovoljstvo, kazao je Grgurović.

O’Leary je izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima, ali i najavio plan Ryanaira za daljnjim povećanjem putničkog prometa s današnjih 300 tisuća na pola milijuna putnika u sljedeće 3 do 4 godine. Također, rekao je kako očekuje da Zračna luka Zadar i u budućnosti nastavi svoje poslovanje kao najbrže rastuća luka u Hrvatskoj.

O planovima suradnje Grada Zadra s Ryanairom Grgurović je naveo potrebu za uspostavom cjelogodišnje zrakoplovne linije Zadra s nekom od europskih metropola što je podržao i o’Leary smatrajući kako pritom treba voditi računa o potrebama, navikama i mogućnostima i putnika iz Hrvatske.

Na sastanku je istaknuta važnost dosadašnjih aktivnosti Grada Zadra i zadarske Turističke zajednice na promidžbi zadarskog turističkog proizvoda u svim destinacijama iz kojih postoji Ryanairov zračni most sa Zadrom. Također, dogovoreno je da se te aktivnosti nastave i u budućnosti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...