Prijavite se na tečaj njemačkog jezika

Turistička zajednica Općine Bibinje organizira intenzivni početni tečaj njemačkog jezika u trajanju od 70 školskih sati.

Tečaj će se održavati u Bibinjama, tri puta tjedno po dva školska sata tijekom ožujka, travnja i svibnja 2015. godine.

– Htjeli smo za naše iznajmljivače organizirati intenzivan tečaj njemačkog jer znamo da je potreban. Željeli smo do početka sezone ponuditi nešto našim iznajmljivačima, ali se na tečaj mogu prijaviti svi zainteresirani, poručili su iz Turističke zajednice općine Bibinje.

Cilj tečaja je da se polaznici po završetku istog znaju služiti jednostavnim rečenicama u komunikaciji te da svladaju osnove gramatike i vokabulara (stupanj A1). Predavanja će voditi stručna osoba uz korištenje odgovarajućih audio-vizualnih pomagala. U nastavi će se koristiti udžbenik, CD i radna bilježnica : Motive A1 (Hueber Verlag).

Cijena tečaja je 400 kuna mjesečno, dakle ukupno 1.200 kuna za cijeli tečajni ciklus od 70 sati, te oko 150 kuna za nabavku udžbenika u radne bilježnice. Svi zainteresirani mogu se javiti na telefon 023/261-001, do 27.02.2015. ili osobno u TZ Općine Bibinje (ULICA 112.BRIGADE HV 2).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...