Pripreme za 8. izdanje Festivala vjenčanja: U Arsenalu Zadar održan casting za revije ovogodišnjeg Festivala

Održan je casting za cure koje će imati čast nositi vjenčanice na osmom po redu Festivalu vjenčanja koji će se održati u subotu i nedjelju, 7. i 8. ožujka 2015. godine u Arsenalu, u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar.

I ove godine za sam casting zainteresiranost je bila velika. Cure od 18 do 30 godina, kolika je dobna granica, došle su u Arsenal u nadi da će baš one imati priliku nositi reviju na ovoj već tradicionalnoj manifestaciji.

– Bilo je cura sa svih strana, različitih godina, baš ono što tražimo, različitosti. Jako smo zadovoljni. Još ne znamo točan broj cura koje ćemo odabrati, no prema prijašnjim iskustvima otprilike odabrat ćemo nekih 10 cura, taj broj nije konačan i on se može povećati, rekla nam je Ivana Pedić iz organizacijskog odbora Sajma vjenčanja.

Sudeći prema viđenom, pred žirijem neće biti lak zadatak. Žiri čine organizacijski odbor Sajma vjenčanja te Sanja Perković iz Arsenala.

Cilj Festivala je kao i dosadašnjih godina, na najbolji mogući način promovirati prvenstveno zadarski obrtnički rad, odnosno njegovu kvalitetu, maštovitost, trendove i pogodnosti za kupce, vezane uz organizaciju vjenčanja. Ulaz na sajam se ne naplaćuje, a svake godine zabilježen je izniman interes posjetitelja.

Galeriju ovog događaja možete pogledati na ovoj poveznici

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...