Radionica ”Prednosti Google-a i Gmail-a” 26. i 27. veljače

Lokalni Info centar za mlade Zadar organizira radionicu „Prednosti Google-a i Gmail-a“. Radionica se održava u prostorijama Info centra za mlade Zadar (Trg Petra Zoranića 1, Zadar), u četvrtak i petak, 26. i 27. veljače s početkom u 18 sati.

Google je najpoznatija i najčešće korištena tražilica u povijesti. Larry Page, suosnivač i glavni izvršni direktor, jednom je opisao Google kao “savršenu tražilicu”, nešto što “točno razumije što mislite i što vam vraća točno ono što želite”. Od tada je Google postao usluga koja pruža i druge proizvode osim pretraživanja, no duh onoga što je rekao ostaje. Tvrtka Google je globalni lider kada su u pitanju online servisi za osobnu i poslovnu upotrebu, a misija tvrtke Google je organizirati informacije u svijetu i učiniti ih univerzalno dostupnima i korisnima.

Na radionici „Prednosti Google-a i Gmaila“ možete doznati koje su sve prednosti internetske tražilice i kako lakše rukovati Googleom i njegovim najznačajnijim aplikacijama i servisima, te sve o prednostima Gmail-a, servisa za prijem i slanje elektronske pošte.

Prijave (zbog ograničenog prostora) možete izvršiti putem e-maila: [email protected], telefona: 023/315-673, ili pak osobno u Info centar za mlade Zadar. Prijava treba sadržavati osobne podatke: ime i prezime, godinu rođenja, e-mail i broj telefona. Na radionicu sudionici po želji mogu donijeti i vlastiti laptop.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...