Šokantna predviđanja koja će zgroziti Hrvatsku: “Modrić teško može igrati kao prije”

Trenera Real Madrida Carlo Ancelotti i izbornik Vatrenih Niko Kovač u iščekivanju su povratka Luke Modrića na travnjak. Hrvatski veznjak je 16. studenog u kvalifikacijskoj utakmici protiv Italije na San Siru ozljedio mišić natkoljenice lijeve noge, i od tada je out. Uz to, pojavile su se priče kako su Kraljevi krivo liječili Modrića, te da se Hrvat neće još tako skoro vratiti nogometu.

Luka Modrić je tijekom kvalifikacijske utakmice protiv Italije za odlazak na EP 2016 u Francuskoj zadobio puknuće tetive mišića natkoljenice lijeve noge, pa iako se nagađalo da će sredinom siječnja već biti u punom pogonu Real Madrida, niti sredinom veljače nema dobrih vijesti oko Modrićevog povratka na travnjak. Sad su se i pojavile špekulacije kako je liječnićka služba Kraljeva negdje jako pogriješila, te da će oporavak Modrića trajati i duže od četiri mjeseca.

To je jako loša vijest za Carla Ancelottija i Niku Kovača. Za sada, Modrić tek lagano pravocrtno trči, što je daleko od pravog oporavka. Stoga, njegov povratak na travnjak očito neće tako skoro.

Postoje čak i oni koji su čvrsto uvjereni da je pogreška tako velika da se Modrić više nikad profesionalnom nogometu neće vratiti u svom punom sjaju.

Što je najgore, ozljeda kakvu ima naš veznjak nerijetko se liječi tri tjedna, maksimum mjesec dana, pa zloguka nagađanja zvuče tim ozbiljnije. A postavlja se i pitanje zašto je Modrić išao na pregled kod Bayernovih liječnika. Postavlja se pitanje i špekulira istodobno. Najgora moguća kombinacija…

Bojim se da Luka Modrić teško može dosegnuti razinu igre prije ozljede. Da je postupak liječenja bio ispravan, Modrić je već morao pucati od snage i odigrati nekoliko utakmica. Nakon tri mjeseca liječničkog tretmana tek je počeo pravocrtno trčati. Mišić nije puknuo, nije bilo operacije, a za saniranje napuknuća mišića dovoljna su tri tjedna, ali ispravnog tretmana. Čini mi se da su to u Vitoriji traljavo odradili. Na kraju su otišli na pregled kod Müllera, ali Švabo je preiskusan doktor da bi se upustio u taj slučaj, jer, Modrić je velika nogometna riba, da sfuša igrača madridskog Reala to bi mu bila grozna antireklama, objašnjava fizoterapeut Branko Žaler Žak za Jutarnji list.

U Realu i reprezentaciji s nestrpljenjem išekuju Modrićev povratak. Jer ipak, Luka je prije ozljede bio u odličnoj formi, glavni igrač i reprezentacije i Reala.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...