Sve je spremno za posljednji dan maškaranog ludila: U Varoši na “Tovar Square-u izbor najboljih maski

Posljednji je dan karnevalskog ludila. Ukoliko do sada niste stavili masku i uključili se u neki od ponuđenih vidova zabave u gradu, večeras je krajnje vrijeme, jer već od ponoći počinje Korizma, odnosno Čista srijeda.

Osim samoinicijativnog điravanja gradom i pokazivanja ponekih zaista aktualnih i iznenađujuće dobrih maski, poput prve hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, dobrog pape Franje, snjegovića Olafa iz crtića Frozen i ostalih zanimljivih omiljenih i manje omiljenih likova iz naše stvarnosti ili svijeta filmske umjetnosti, večeras će zasigurno najživlje biti, kao i proteklih dana na terasi caffe  barova Kult i Dišpet, tzv. Tovar Squareu.

Tamo je sve spremno za večerašnje pokladno finale kada će od 20 sati sve zadarske maškare zabavljati DJ Nemorales i bend iznenađenja, dok su u obližnjem Zodiacu organizirane “Poklade u Zodiaca – sve je moguće”. U Kulta i Dišpeta birat će se i najbolje pojedinačne maske,  pa ukoliko ste natjecateljskog duha i smatrate da se ste uložili veliki trud u maskiranje svakako se pojavite tamo.

Dakle, ukoliko do sada niste, vrijeme je nabacit masku i barem  na kratko postati netko drugi te bacit brigu na veselje jer od sutra nas čeka sve po starom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...