U Arsenalu casting za 8. Festival vjenčanja u Zadru

Udruženje obrtnika Zadar i ove godine nastavlja s organizacijom manifestacije “Festival vjenčanja”. Osmi po redu Festival vjenčanja održat će se u subotu i nedjelju, 7. i 8. ožujka 2015. godine u Arsenalu, u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar i partnerstvu sa Ilirijom d.d. i Arsenalom.

Sponzori Festivala i ove godine su Zadarska županija, Turistička zajednica grada Zadra i Grad Zadar.

Začetnici i organizatori ove manifestacije su obrtnici, članovi Udruženja obrtnika Zadar te je ova manifestacija postala već tradicionalna aktivnost Udruženja, a okuplja poduzetnike povezane sa organizacijom vjenčanja s područja cijele Zadarske županije i šire.

Cilj Festivala je kao i dosadašnjih godina, na najbolji mogući način promovirati prvenstveno zadarski obrtnički rad, odnosno njegovu kvalitetu,  maštovitost,  trendove i pogodnosti za kupce, vezane uz organizaciju vjenčanja. Ulaz na sajam se ne naplaćuje, a svake godine zabilježen je izniman interes posjetitelja.

Casting za djevojke koje će biti sudionice modnih revija u sklopu programa 8. Festivala vjenčanja održat će se u subotu,  14. veljače 2015. godine s početkom u 11 sati u Arsenalu.

Vjerujemo kako će i ove godine sudionici i organizatori ovogodišnjeg Festivala vjenčanja kvalitetom i sadržajem manifestacije ponovno privući brojne posjetitelje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...