Virani u Beogradu predstavili turističku ponudu otoka, kraljica estrade Neda Ukraden najavila: “Ponovno dolazim na Vir!”

Kada se gostima na prezentaciji Vira potpuno popunio prostor, jedan visoki barski stol ostao je slobodan. Pisalo je Neda Ukraden i gosti, pa se počelo šuškati kako kraljica estrade neće posjetiti Virane.

No, Neda je došla posljednja poput prave zvijezde, uz pomoć direktora virskog TZ-a Šime Vučetića zbacila kaput s leđa i u lobbyju zatražila piće.

Može Maraschino ili neki drugi liker?, ljubazno je pitao je konobar.

Kakav liker, crni sinko?! Ja sam Imoćanka, daj rakiju!, odgovorila mu je Neda.

Velika zvijezda srpske estrade, rođena Dalmatinka, ipak nije propustila prigodu za druženje sa svojim Dalmatincima, fotografirala se sa svima, radila selfije, a kada se potpuno opustila – zapivala s klapom „Vir“ u zagrljaju sa svim Viranima, Aljošom Vučkovićem i Perom Zlatarom.

Kristijan Kapović i Neda Ukraden

Na kraju je i „Suza iz oka kanula“, a na pitanje kako je doživjela predstavljanje otoka Vira te jesu li proradile emocije, Ukraden je kazala:

Nego što! Prvo, drago mi je što su Virani došli u Beograd i što su predstavili ljepotu svoga kraja i gastronomiju. To je prikazano narodu koji je željan takvih stvari, koji voli more i Dalmaciju, kazala je.

Lijepe uspomene Ukrade je odnijela s Vira kada je prošlog ljeta zapjevala pred rekordnih desetak tisuća obožavatelja, a to je događaj koji pamti:

Zaista mi je bilo sjajno na Viru, ali mi je žao što nisam imala više vremena. Htjela sam vidjeti plaže i okupati se u Virskom moru, no bit će još prilike, najavila je neuništiva Neda novi dolazak na Vir.

Ako me pozovu, dolazim opet. Vir je lijep kao i cijeli kraj oko Zadra. Ima se što vidjeti, dodala je kraljica estrade.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...