Zadarska studentska a cappela grupa A.K.A. Crescendo snimila spot za Kalelargu

Sveučilišna a cappela grupa A.K.A. Crescendo uskoro će proslaviti drugi rođendan, a ovaj tjedan izašao je njihov novi video u kojem su obradili najpoznatiju pjesmu Tomislava Ivčića. Tako su u tijekom veljače, dok se većina studenata priprema za ispitne rokove snimili i video spot koji je objavljen na you tubeu. Spot je sniman na Forumu, rivi i naravno Kalelargi.

– Ovo je za nas bilo posebno iskustvo i predivna uspomena. jer zaista, kao što je to u pjesmi već rekao njen autor, zadarski velikan Tomislav Ivčić: “tu sam proveo najljepše dane svoje mladosti” Nadamo se da smo uspjeli prenijeti malo čarolije ovog našeg prelijepog grada i da će vam se svidjeti naša pomalo drugačija izvedba. Za kraj bi htjeli zahvaliti svima vama na podršci te našoj genijalnoj ekipi koja je uz nas od samog početka i nadamo se da će tako i ostati, Jeri Šešelji i Marti Soljačić te Joshui Cirjaku koji nam se ovom prilikom također pridružio u realizaciji ovog projekta, poručuju iz Crescenda.

Sve je počelo krajem 2012. godine kada su studenti zadarskog sveučilišta osnovali dvije a capella grupe Crescendo i AKA Awesome, ubrzo su ujedinili snage i nastala je nova grupa AKA Crescendo. Od svog osnutka prepjevali su brojne domaće i svjetske uspješnice, a u svoje redove primili su čak i studente koji su u Zadru boravili u sklopu studentskog programa Erasmus.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...