Zvijezda svijeta sporta te globalni sportski direktor Wings for Life World Run utrke – Colin Jackson, dolazi u Zadar

Nešto malo više od dva mjeseca ostalo je do globalnog sportskog spektakla koji će ponovno zagaziti na hrvatsko tlo – Wings for Life World Run utrke. U utrku je prijavljen već veliki broj trkača, a očekuje se da će Zadar 3. svibnja ponovno okupirati pozitivna energija nekoliko tisuća natjecatelja koji će u isto vrijeme, u 13 sati po našem vremenu, startati utrku s cijelim svijetom.

Kako bi posjetio jednu od najatraktivnijih lokacija svijeta s kojih starta utrka Wings for Life World Run, njen globalni direktor i veliko ime svijeta sporta – Colin Jackson, u utorak će posjetiti Zadar i družiti se s hrvatskim ambasadorima utrke te svima koji u 11:00 dođu na Forum.Kako bi posjetio jednu od najatraktivnijih lokacija svijeta s kojih starta utrka Wings for Life World Run, njen globalni direktor i veliko ime svijeta sporta – Colin Jackson, u utorak će posjetiti Zadar i družiti se s hrvatskim ambasadorima utrke te svima koji u 11:00 dođu na Forum.
Colin Jackson višestruki je svjetski prvak u trčanju 110 metara s preponama, a 12 je godina s Europskih prvenstava izlazio neporažen. Njegov svjetski rekord na 110 metara čak deset godina nitko nije mogao oboriti, a još uvijek drži svjetski rekord u trčanju 60 metara s preponama.
Colinu će se na druženju pridružiti hrvatski rekorder u Ironmanu Dejan Patrčević, zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta, predsjednik Hrvatskog atletskog saveza Ivan Veštić, predsjednica Hrvatske udruge paraplegičara i tetraplegičara Manda Knežević, kao i mnogi ambasadori i prijatelji utrke te predstavnici grada.

Poruku Hrvatima koji su se prijavili u utrku poslao je i David Coulthard, nekadašnji vozač Formule 1 i ambasador Wings for Life World Run utrke, a što im je poručio pogledajte u videu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...