Boutique Hostel Forum među top 5 najboljih hostela na hrvatskoj obali!

Ako ne volite samoću apartmana i skupoću hotela, a ne usudite se ići u nečiju kuću preko Airbnb-a, jedno od rješenja za vaš godišnji može svakako biti i hostel. Zaboravite na prenoćišta i ćumeze s pola zvjezdice, naša obala krije prave male bisere za savršen odmor!

U mnoštvu kampova, apartmana, resorta i hotela, naša je obala u posljednje vrijeme postala i dom fantastičnih dizajnerskih i inih hostela, koji nam definitivno svjetlaju obraz. Od gomile njih, izabrali smo tek pet njih, ali kakvih… Na ponos i diku!

Butique hostel forum (ZPIX31032014)

Evo što je portal Punkufer.hr napisao o Hostelu Forum:

Hostel je otvoren 28. srpnja 2012. godine, s ciljem da gostu pruži sasvim posebandoživljaj. Žele ga tretirati kao pojedinca, a ne kao brojku u statistici, kao i postići to da se lutajući putnik, kojem nije u opisu ponašanja vraćanje na mjesto na kojem je već jednom bio – vrati kod njih. Forum ima ukupno 99 kreveta, u 37 četverokrevetnih i dvokrevetnih soba.

Forum se ističe po tome što ima jedan od najboljih pogleda na svijetu (stari Forum, more, otoci, Sv. Donat…), kao i jedinstveni dizajn te minimalističku arhitekturu.

Budući da su gotovo sve atrakcije i simboli grada Zadra nadohvat ruke, odnosno unutar vidnog polja gosta, to je i sjajna polazišna točka za razgledavanje i dobar provod u gradu. Za kraj, nikako ne propustite njihovu tajanstvenu “crnu sobu” s tamnim ogledalima, koja jednostavno „vrišti“ romantikom!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...