Coworking Zadar i Narodni muzej u Gradskoj straži organiziraju COIN radionicu

Projekt ”Coworking Zadar – suradnjom do inovacija” nastavlja s aktivnostima proširivanja zajednice coworking korisnika i organizira još jednu COIN radionicu koja će se održati 26. ožujka 2015. godine u 18.00 sati u Gradskoj straži.

Ovo događanje organizira se u suradnji s Narodnim muzejom Zadar, a namijenjeno je predstavljanju profesionalne fotografije kao svojevrsne poduzetničke djelatnosti.

Kako je svoju ljubav za fotografijom povezao s nekim drugim životnim afinitetima ispričat će hrvatski putopisac Hrvoje Jurić. Hrvoje je biciklist, pustolov, putopisac i cikloturist koji iza sebe ima na tisuće prevaljenih kilometara, bezbroj uspomena i fotografija krajolika te zanimljivih ljudi koje je susretao. Njegove priče i fotografije društveno su angažirane i često su dio humanitarno-putopisnih  projekata.

O sličnom iskustvu govorit će i Zadranin Boris Zubčić, koji također fotografijama priča različite priče sa svojih putovanja. Na ovom događanju okupit će se različiti pojedinci koji se bave fotografijom, a razgovarati će o mogućnostima unapređenja svojih vještina i mogućnostima uspostavljanja kontakata radi pokretanja poduzetničkih aktivnosti vezanih za fotografiju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...