Djeca imitiraju seks, scene iz pornića, diraju jedni druge po spolovilima…

Odgojiteljice otvoreno progovorile o porastu seksualiziranih incidenata među djecom u vrtiću. Neki se igraju scena iz pornića…

Zbog situacije kod kuće i dostupnosti neprimjerenog sadržaja, sve je više djece s neprimjerenim seksualiziranim ponašanjem.

– Znam za slučaj star dvije godine iz jednog našeg vrtića gdje su se dječaci hvatali za spolovila, imitirali oralni i analni seks. Sve se zataškalo jer, tvrdili su u vrtiću, nitko nije bio zlostavljan, nego su se djeca igrala, komentirala je na Rodinu forumu šokirana majka.

U drugom slučaju užasnuta majka piše: ‘Prilikom mokrenja rekla je da je boli guza. Bilo je krvi na gaćicama. Pitala sam ju je li je tko dirao, i nekako mi je kroz razgovor rekla da ju je dječak iz vrtića dirao prstićem (pokazala mi je gdje), poslije je rekla da su bila dvojica dječaka (jedan četverogodišnjak i jedan šestogodišnjak) i da je s njima bila još jedna djevojčica i da su i nju dirali…’

Istraživanje je pokazalo kako je sve više djece u vrtićima s neprimjerenim seksualiziranim ponašanjem, pišu 24sata.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...