Majka monstrum iz Gračaca: Kćeri nudila za 50 kuna i nekoliko kutija cigareta!

Nije osjećala ni zrno krivnje. Hladno i šutke, 47-godišnja J. M. iz Gračaca slušala je kako se u sudnici karlovačkog suda izmjenjuju sjedokosi muškarci, svjedočeći kako su za nekoliko kutija cigareta i šaku kuna od nje dobivali njezine dvije kćeri: jedna još nije imala 16, imala je bebu i bila je trudna, a ni druga nije imala 18.

Nudila je, ispričali su, još dvije svoje kćeri, najstariju, tek punoljetnu, i djevojčicu koja je tada išla u peti razred. Patnje je bila oslobođena samo najmlađa od njezinih pet kćeri, koja je tada bila beba, a danas je posvojena.

Karlovački sudac Ante Ujević odrezao joj je četiri i pol godine zatvora na suđenju koje je bilo premučno i pretragično za djevojke. Na 13 stranica bili su opisani svi gnusni detalji o načinima na koje je podvodila svoje kćeri. Majci monstrumu presuda nikada nije uručena jer joj se izgubio svaki trag. Možda je pobjegla u BiH, ili vjerojatnije u Srbiju, gdje je nekad živjela, piše Jutarnji list.

Sud je majku osudio samo za sedam slučajeva podvođenja dviju djevojaka, koje su mogli čvrsto dokazati, i to na temelju tajno snimljenih razgovora između majke, odnosno kćeri te bešćutnih klijenata.

Ugovarala ‘posao’

Tri mjeseca početkom 2012. godine majka je s P. Z. dogovarala seksualne usluge koje mu je za 50 do 100 kuna pružala 15-godišnjakinja. Istu je djevojku prodavala klijentu I. K. u svibnju te godine za 50 kuna i šest kutija cigareta u jednom i za 100 kuna u drugom slučaju.

Tijekom svibnja je klijentu P. S. poslala kćer da ga seksualno zadovolji u njegovu vozilu za 100 kuna, a to je učinila i u lipnju za nepoznatu svotu. Za 50 do 100 kuna A. M. je dobivao djevojku kad bi poželio od ožujka do lipnja.

Svi sve znali, ali ne i socijalna služba

Iako je cijeli Gračac znao da je majka monstrum podvodila svoje kćeri, socijalni radnik M. Ć., koji se brinuo o toj obitelji, na sudu je izjavio da su živjeli u teškim uvjetima, da bili su korisnici socijalne pomoći, ali da nije znao da se prostituiraju sve dok se slučajem nije pozabavila policija.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...