Milan Popović i Jelena Rozga priču o vezi smatraju apsurdnom

Ma nije moguće! To su uglavnom bili komentari nakon što je srpskiBlic objavio priču da su splitska pjevačica Jelena Rozga i srpski poduzetnik Milan Popović, bivši partner Severine bi otac njezina sina Aleksandra, u vezi.

Prema srpskim medijima par se u tajnosti sastaje već duže vrijeme, a upoznali su se, prema riječima Blicova izvora, i prije nego što su Severina i Milan počeli svoju romansu. Nitko od sudionika priče nije raspoložen za razgovor. Jelena Rozga nije odgovarala na pozive, a tek se kratko oglasila Popovićeva glasnogovornica Tatjana Wojtehovski poručivši da na cijelu priču nema komentara.

No, kako doznajemo, i Milan i Jelena priču o njihovoj vezi smatraju apsurdnom, iako je istina da se poznaju. Ipak, Blic u svojoj priči donosi izjave susjeda Milana Popovića koji tvrde da su plavokosu Splićanku viđali u njegovu beogradskom stanu. – Nju ne možete ne primijetiti. U pitanju je velika zvijezda i svima nam je drago kada je vidimo. Posljednjih mjesec dana viđamo jeposebno često – tvrde susjedi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...