Mladen Grdović opet zabrinuo prijatelje, Duško Lokin: “Jako mu je teško, to vam mogu potvrditi!”

Mladen Grdović jučer se predao policiji nakon četverodnevnog skrivanja. Prometna nezgoda koju je skrivio krajem prošlog tjedna i pobjegao, zabrinula je njegove prijatelje. Je li došlo vrijeme da Mladen potraži pomoć? Duško Lokin vjeruje da jest, iako se najradije ne bi miješao. Već se, kaže, jednom opekao.

Puna je 4 dana izbjegavao dečke u plavom, a onda se sam predao policiji. Mladen Grdović stvarno nikako na zelenu granu. Slupani Mercedes kojim je skrivio prometnu nezgodu, odšlepan je negdje, a zadarski pjevač čeka optužni prijedlog zbog bijega s mjesta nezgode. Kao što je izbjegavao policiju, izbjegava i medije. Mladenov prijateljDuško Lokin ponovno je zabrinut za prijateljevo stanje.

– Ja ne mogu ništa reći jer zbog mojih nekih komentara prije toga mi nismo razgovarali šest mjeseci pa smo se pomirli i sad bi zaista bilo ružno da ja nešto kažem o njemu, prokomentirao je Lokin za RTL.

U početku suzdržan, Lokin je ipak progovorio.

– Činjenica jedna koju ja mogu potvrditi da mu je jako teško jer sve to što je napravio ili što mu se desilo je slučaj nesretnih okolnosti, oglasio se Duško Lokin.

Nesretna okolnost ili ne, ali Grdović je jučer zadarskoj policiji priznao krivnju. Nije poznato je li u petak ujutro Grdović bio pod utjecajem alkohola, kao što je to bio slučaj u njegovim prijašnjim cestovnim avanturama.

– Hvala Bogu evo što me zaštitio do danas, mogao sam puno puta nastradati, ali još ću vam jedanput reći, nikome na zamjeram ni mojim dragim novinarima, svima sam prijatelj, rekao je još prije Mladen Grdović.

– A čujte Mladen je takav kakav je ljudi ga moraju prihvaćati takvim kakav je, kazao je Lokin.

No predugo traje ta njegova neopreznost. Namjerava li se smiriti, morat će nam reći on sam. Naravno, kad bude dostupan za medije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...