Najava sportskog vikenda na Višnjiku

Ovaj produženi sportski vikend na Višnjiku počinje već večeras, u petak 20. ožujka, u pomoćnoj dvorani broj 3 gdje će se u sklopu lige mlađih kadeta susresti KK Zadar i KK ABC. Utakmica počinje u 19 i 45.

U sklopu istog natjecanja mlađih kadeta u subotu u 10.00 sati sastaju se KK Zadar i KK Jazine Arbanasi. Utakmica će se odigrati u pomoćnoj dvorani broj 3. U istoj dvorani, s početkom u 12.00 sati snage će odmjeriti kadeti KK Jazine Arbanasi i KK Sukošan.

U subotu navečer u dvorani broj 4 na rasporedu je odbojkaška utakmica 12. kola 1.A lige za seniore u kojoj domaćin, OK Zadar dočekuje ekipu Šibenika. Susret počinje u 18.00 sati. Također u subotu s početkom u 19.00 sati, zakazan je susret posljednjeg kola ABA lige u kojem KK Zadar dočekuje KK Metalac Farmakom. Prodaja ulaznica je na dan utakmice na blagajni ŠC Višnjik.

U nedjelju, 22. ožujka u pomoćnoj dvorani broj 3, u 11.00 sati odigrati će se košarkaška utakmica između kadeta Zadra i Kaštela. Navečer, s početkom u 20.00 sati, u dvorani 3, na rasporedu je posljednje, 22. kolo A2 košarkaške lige jug u kojem KK Jazine Arbanasi dočekuju KK Mislav.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...