Navijačka pomoć za povijesni trenutak: Pristaše Crvenih u velikom broju stižu u Zadar

Split brani 1:0 iz prve utakmice i na Stanovima ima priliku izboriti prolaz u polufinale Hrvatskog kupa. Navijači Splita su organizirali poseban autobus, sutra se mogu prijaviti svi zainteresirani.

Ulazak u četvrtfinale Hrvatskog kupa veliki je uspjeh za splitske Crvene koji su prvi put u povijesti stigli do ove faze natjecanja, no navijači Splita osjećaju kako je ovo povijesni trenutak za njihov klub koji ima priliku doći do same završnice. Zbog toga su odlučili organizirati pohod na Stanove u velikom broju kako bi svojim bodrenjem igračima pružili dodatni impuls u pokušaju da izbore polufinale.

Navijači su odlučili u Zadar krenuti automobilima, kombijima, a organiziran je i posebni autobus od nekih 50-ak mjesta za sve one koji se nisu snašli za prijevoz. Svi koji žele podržati Splita na Stanovima mogu svoje mjesto u autobusu rezervirati sutra (utorak) u klupskim prostorijama. Polazak s Parka mladeži planiran je za srijedu u 14 sati.

Podsjetimo, Crveni u Zadru brane prednost od 1:0 iz Parka mladeži. Strijelac jedinog pogotka iz tog dvoboja bio je Antonio Mršić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...