Održava se seminar za sportske trenere, djelatnike i sportaše

Udruga kondicijskih trenera zadarske županije u suradnji sa Hrvatskom asocijacijom sportskih psihologa ovu subotu i nedjelju organizira seminar za sportske trenere, sportske djelatnike i sportaše na temu “Uspješne komunikacijske vještine u sportu” i “Koncentracija u sportu”.

Glavni cilj ovih seminara je pomoći trenerima, sportašima i sportskim djelatnicima kako bi obnovili stara znanja, stekli nove spoznaje i uvježbali konkretne tehnike koje mogu primjenjivati u svojem radu, te kroz sustavni pristup povedali učinkovitost svojih vještina u sportu. Osmišljene su prvenstveno kao interaktivni prijenos praktičnih znanja i alata koji se mogu primijeniti u svakodnevnoj praksi.

Predavači i voditelji seminara su Boris Balent, mag. psihologije (HASP) , Ana Kobilšek, mag. novinarstva i vrhunska sportašica (HASP) i Hrvoje Šašek, ISSF ‘B’ trener streljaštva (HASP).

Seminar će se održati u prostru VIP salona dvorane Krešimira Ćosića na Višnjiku sa početkom u subotu 9 sati. Ulaz je besplatan a predprijava seminara može se napraviti na internetskoj adresi www.bit.do/zdseminar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...