Olujna bura u Dalmaciji, prekinute trajektne linije

Olujna bura otežava promet, a zbog prevrnutog teretnog vozila za sav promet zatvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Vrpolje i Šibenik u smjeru Zagreba te je obilazak starom cestom preko Vrpolja.

Zbog olujne bure za sav promet su zatvorene autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54) i Paški most, javio je Hrvatski autoklub (HAK) u 7 sati.

Samo za osobna vozila otvorene su autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica te Jadranska magistrala (DC8) između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog i brzoj cesti Draga-Šmrika (A7) promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

U prekidu su trajektne linije Sumartin-Makarska, Sućuraj-Drvenik i Šibenik – Kaprije – Žirje. U prekidu su katamaranske linije Korčula-Hvar-Split, Jelsa-Bol-Split i Novalja-Rab-Rijeka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...