Ovaj vikend košarkaši Zadra dočekuju momčad Cedevite

Bogat i raznolik raspored sportskih događanja u ŠC Višnjik koji nam predstoji ovaj vikend otvaraju vaterpolisti. Večeras, u petak, 6. ožujka na bazenu Zatvorenog plivališta Višnjik u utakmici 7. kola 1.B lige za vaterpoliste susresti će se VK Zadar 1952 i VK Salona. Susret počinje u 20 i 30 sati.
U subotu i u nedjelju na bazenu će se održati i Grand Prix međunarodni plivački miting u organizaciji PK Zadar. Program plivačkog natjecanja u subotu počinje u 14.00 sati, a traje do 19.00 sati, a u nedjelju, 8. ožujka, od 9.00 do 14.00.
Što se tiče sportskih utakmica koje će se održati u Dvorani Krešimira Ćosića ovaj vikend, satnicu otvaraju odbojkaši Zadra koji će u 10. kolu 1.A odbojkaške lige ugostiti odbojkaše OK Gorica. Susret će se odigrati u subotu u pomoćnoj dvorani broj 4, s početkom u 18.00 sati.
U subotu je na rasporedu i košarkaška utakmica 20. kola A2 košarkaške lige jug u kojoj će se sastati KK Jazine Arbanasi i KK Adriatic Split. Utakmica je na rasporedu u 20 i 30 sati, a odigrati će se u pomoćnoj dvorani broj 3.
U nedjelju, u velikoj dvorani, u 19.00 sati odigrati će se košarkaška utakmica Aba lige. Riječ je o 24. kolu u kojem košarkaši Zadra dočekuju momčad Cedevite. Prodaja ulaznica je na dan utakmice.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...