Ovako izgleda novi LG G4 telefon

Zbog velike konkurencije, LG na ovogodišnjem Svjetskom mobilnom kongresu u Barceloni (MWC 2015) nije htio predstaviti svoj novi flagship smartphone, a sada se na Twitter profilu @onleaks pojavio grafički prikaz LG G4 telefona.

Fotografija nam pokazuje pozadinu telefona u sivoj boji, a kao što možete i sami vidjeti, LG G4 izgledom je poprilično sličan svom prethodniku LG G3.

Iz priložene fotografije jasno je vidljivo da je telefon blago zakrivljen. Senzor kamere je i najveća razlika u izgledu zadnjeg dijela, a možemo vidjeti da su LG-evi power/lock tipke, kontrola jačine zvuka, laserski fokus i dual-LED blic ostali netaknuti.

LG G4 bi trebao imati Qualcomm Snapdragon 810 procesor, 3GB RAM-a, 16GB/32GB interne memorije, kameru od 16MP sa LED blicem, OIS-om, 4K video snimanjem i autofokusom.

Ovaj je grafički prikaz navodno ranija verzija pa je moguće da se finalna verzija telefona razlikuje od ove na fotografiji. Poznate su i dimenzije telefona – 148,9 x 76,5 x 9,9 mm. LG G4 očekujemo tijekom travnja, a ono što možemo očekivati jesu dvije različite verzije G4 modela. Prva nosi oznaku LG-H818 i riječ je o azijskoj verziji smartphonea koja će raditi na Android 5.1 Lollipop verziji, dok drugi model ima oznaku LS991 i najvjerojatnije je riječ o modelu namijenjenom  za svjetsko tržište.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...