Pijavice i masaža pitonima u službi ljepote

Masaža pitonima koju opisuju kao „jedinstvenu senzaciju koja donosi adrenalinsku groznicu“, je vrsta masaže u kojoj su prisutna dva masera koja kontroliraju zmije i dva pitona koja imaju učvršćena usta.Nije tajna da su žene spremne napraviti sve da pomlade svoju kožu i očuvaju vječnu mladost.

Jedan od takvih tretmana je zasigurno, uštrcavanje vlastite krvi u lice, a zove se „Vampirski tretman“. Tretman počinje vađenjem krvi iz koje se zatim posebnim procesom odvaja plazma od krvnih stanica, a zatim se tankom iglom uštrcava u lice. Ovim tretmanom se poboljšava tekstura i kvaliteta kože, koža postajeblistavija, smanjuju se bore ili potpuno nestaju, a tamni kolutovi oko očiju postaju manje vidljivi.

Masaža pitonima koju opisuju kao „jedinstvenu senzaciju koja donosi adrenalinsku groznicu“, je vrsta masaže u kojoj su prisutna dva masera koja kontroliraju zmije i dva pitona koja imaju učvršćena usta. Pitoni 90-ak minuta puze po tijelu i na taj način masiraju klijenta. Masaža se koristi i kao uklanjanje straha od zmija.

Zbog tretmana koji dolazi iz Japana, ovisnici o tretmanima ljepote, navodno, stoje u redovima kako bi dobili svoju dozu „tekuće ljepote“, koja je poput menstrualne krvi, puna vitamina, nutrijenata i minerala.

Riječ je o sluzavoj posteljici svinje, prepunoj krvi, koju pasiraju, a mora se popiti ako želite imati savršenu kožu bez akni i bora.

Izmet ptica bogat je enzimima koji odlično čiste kožu i čine je svjetlijom. Gejše su umjesto pudera za lice koristile slavujev izmet, a danas se takav kozmetički tretman koristi za eksfolijaciju odumrlih stanica kože, te kožu ujedno izbjeljuje i ujednačava ten.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...