Policija traži svjedoke teške prometne nesreće u kojoj je izgorio suvozač Jaguara 21- godišnji A.V.

Policijski službenici Policijske postaje Biograd provode kriminalističko istraživanje s ciljem rasvjetljavanja svih okolnosti teške prometne nesreće koja se dogodila u nedjelju 8. ožujka na državnoj cesti između Biograda i Pakoštana, a u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, jedna je teško, a tri su osobe lakše ozlijeđene.

U prometnoj nesreći sudjelovali su Jaguar i Škoda zadarskih registracija, a okolnosti nastanka prometne nesreće nisu do kraja razjašnjene.

Prema raspoloživim saznanjima, na mjesto nesreće prve su došle dvije muške  osobe koje su pružile pomoć unesrećenom muškarcu iz Jaguara, nakon čega su napustile mjesto događaja automobilom šibenskih registracija, prije dolaska policije. S obzirom da se radi o osobama koje raspolažu neposrednim saznanjima o ovom događaju, molimo njih, ali i sve druge osobe koje imaju korisnih saznanja o  nesreći, da se, radi davanja obavijesti, jave u Policijsku postaju Biograd na telefon 023/345-739 ili 023/383-016,  ili da pristupe u najbližu policijsku postaju, poručili su u svom dopisu iz PU zadarske.

Podsjetimo, nešto iza 18 sati 8. ožujka, između Biograda i Turističkoga naselja ˝Crvena luka˝ kod Pakoštana dogodila se teška prometna nesreća. Jaguar, zadarskih registarskih oznaka prilikom pretjecanja, iz smjera Pakoštana prema Biogradu, udario je u Škodu, također zadarskih registarskih oznaka, koja se kretala iz suprotnog smjera.

Jaguar je sletio s ceste te udario u drvo i zapalio se. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 53-godišnjak, dok su 47-godišnja vozačica Škode i putnici u dobi od 72 i 15 godina lakše ozlijeđeni, jedna osoba je smrtno stradala, neslužbeno se pretpostavlja da je riječ o 21-godišnjem mladiću A.V. iz Pakoštana. Međutim, kako smo doznali od Elisa Žodana, glasnogovornika PU zadarske, stanovite indicije o identitetu stradale osobe postoje, no iste će biti utvrđene tek nakon provedene DNK analize u Centru za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja “Ivan Vučetić”,  koje može potrajati i do mjesec dana.

Njegovo karbonizirano tijelo pronašli su vatrogasci tek nakon što su ugasili požar na autu. Prema neslužbenim informacijama Jaguarom je upravljao 53-godišnji B.V.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...