Poslušajte novi singl Tomislava Bralića i klape Intrade “Zalutali pogled”

Novi singl “Zalutali pogled” s njihova aktualnog albuma ‘Cviće’, Tomislava Bralića i klape Intrade pjesma je koja će Vam momentalno izmamiti osmijeh na lice. Dečki su se žanrovski odmaknuli od svog uobičajenog stila pjevanja i ponovno pogodili ‘u sridu’ opjevavši onaj trenutak kad nam se zbog ljubavi zatrese tlo pod nogama.

Jedan “Zalutali pogled” obično je dovoljan da nam život okrene naopačke, a upravo o tome pjesma i govori. Uz optimistične stihove i veselu melodiju, “Zalutali pogled” je pjesma koja će Vam sigurno odmah popraviti raspoloženje.

“Zalutali pogled” je ljubavna priča u kojoj se mnogi mogu pronaći jer svaka ljubav uglavnom započinje pogledom. Pjesmu sam ponudio Tomislavu Braliću jer mi se jako dopada njegova boja glasa i način pjevanja, naravno kao i suradnja sa klapom Intrade. Sretan sam što ga je “Zalutali pogled” pogodio u srce, nadam se da će i slušatelje, kazao je Vinko Barčot, autor koji stoji iza stihova i glazbe.

Vinko je napisao puno lijepih pjesama poput ‘Kad mi dođeš ti’ i Ne diraj moju ljubav’ te mi je bila želja surađivati s njim. Pjesma ‘Zalutali pogled’ odmah mi se svidjela, a moja djeca i nećaci koji idu u srednju školu, kažu mi da se svidjela i njihovim kolegama. Već ju pjevaju po školi. To mi je jako drago i nadam se da će se svidjeti i ostalima, kazao je Bralić.

Od ovoga tjedna ‘Zalutali pogled’ nalazi se i na HR Top 40, službenoj nacionalnoj listi Instituta hrvatske glazbe, a Tomislav Bralić i klapa Intrade te klapa Cambi i gost Tedi Spalato u međuvremenu nastavljaju niz uspješnih koncerata nastupom u Rijeci u dvorani Mladost 10. travnja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...