Prosvjedom u ime ljubavi, otvoren osmi po redu Festival vjenčanja

Svi oni koji su se danas točno u podne zatekli na Narodnom trgu mogli su svjedočiti jednom neuobičajnom prosvjedu – Prosvjedu ljubavi. Transparentima poput ˝Samo je jedna prava sreća u životu: voljeti i biti voljen˝ , organizatori Festivala vjenčanja, željeli su skrenuti pozornost naših sugrađana na događanja koja će se održavati tijekom ovog vikenda u zadarskom ˝Arsenalu˝.

Festival je tako započeo spomenutim prosvjedom ali i koktelima dobrodošlice i humanitarnom prodajom torta i slastica za potrebe štićenika zadarskog Doma za odgoj djece i mladeži.

– Očekivanja je teško nadmašiti, s obzirom da  kapacitet Arsenala, ovog jednog krasnog prostora, ne dozvoljava više od toga, tako da su očekivanja ispunjena, zadovoljni smo i kontinuitet je napravljen, sama brojka od osam godina govori sve posebno uz ovakvu tešku gospodarsku situaciju kada je teško izdvojiti novce i ići na neki drugi sajam. Ovaj sajam na neki način i je lokalnog karaktera tako da dosta koristi našim obrtnicima i zahvaljujem se svima koji su pomogli da se i ovaj Festival održi, kazao je Mladen Malta ispred Udruženja obrtnika Zadar, organizatora Festivala vjenčanja.

Na ovogodišnjem festivalu sudjeluje oko 50 izlagača, a riječ je o salonima vjenčanica, frizerima, šminkerima, slastičarnicama , cvjećarnicama i svima onima koji brinu da dan iz snova svake mladenke bude savršen.

– Treću godinu smo na festivalu i jako smo zadovoljni, posjetitelji najviše pitaju za domaće kolače, a kod nas je sve domaće, sve svježe spremano. Pripremili smo dosta toga za ovaj festival jer su prijašnja iskustva pokazala kako ljudi vole probati naše slastice, kazala je Sanja Goić iz slastičarskog obrt Tortica.

 

– Mi smo tu od samog početka festivala i jako smo ponosni što smo postigli u ovih osam godina, u početku je to bilo stvarno skromno imali smo mali proračun, sada svake godine festival raste. Naše Zadranke stvarno imaju ukusa tako da uvijek prate trendove i rado slušaju savjete od cura iz našeg Beauty centra, jako smo zadovoljni, kazala je Marijana Kolega iz Beauty centra Aurora.
Nakon zanimljivog prijepodneva subotnji program nastavit će se u poslijepodnevnim satima u “Arsenalu” modnom revijom.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...