Slavni Nijemac nahvalio Hrvatsku u videu koji je već oduševio stotine tisuća ljudi

Popularni Nijemac Prinz Marcus von Anhalt, kojega samo na Facebooku prati više od 2.5 milijuna ljudi, jučer je na svom profilu na toj društvenoj mreži objavio video u kojem je, očito fasciniran ljepotom naše zemlje, prikazao Hrvatsku kao “zemlju iz snova”.

Petominutni video tako je ispao odlična reklama za Hrvatsku, s obzirom na broj ljudi koji prate dotičnu njemačku showbizz zvijezdu, pa se video brzo dijeli

“Ljeto može početi! Hrvatska je zemlja iz snova”, napisao je von Anhalt kraj video-objave na svom Facebooku. Inače, autor videa je Ante Babić s kojim su u stvaranju videa sudjelovala još tri prijatelja.

“S Antom smo na videu radili još Patrick, Stephen i ja. Video je sniman na Dugom otoku, Hvaru, Visu, Jabuci, Korčuli, Biševu, Lopudu, u Omišu, na Pagu, te u Dubrovniku, Stonu, Garmenjaku, na Mljetu, Lastovu i Pelješcu tijekom 20 avanturističkih dana. Polovicu avanture smo prenoćili u šatoru, a ostatak kombinirano u brodu i u apartmanima.

Video je postavljen na YouTube prije pet mjeseci i u vrijeme postavljanja kontaktirali smo i HTZ, oni su objavili video na svojoj stranici, ali je ubrzo izbrisan s iste zbog interesa za otkup. S obzirom na to da je video zaista ostavio malo koga ravnodušnim, smatrali smo da ima ogroman marketinški potencijal. Međutim, iz HTZ-a nas nisu oduševili svojom ponudom, tvrdeći da nemaju predviđena sredstva za takvo nešto.

Sada kada je video ponovno ugledao svjetlo dana, nadam se da će zažaliti jer smo u videu uspjeli prenijeti taj doživljaj, a to je ono što HTZ-u godinama ne polazi za rukom”, rekao nam je Ante Šego, koautor videa.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...