Starleta sasvim ozbiljno: Avinim bivšima se “tresu gaćice” – zbog autobiografije joj prijete i smrću!

Dijelom crne statistike, kako sama priznaje, umalo je postala i Ava Karabatić. Zbog autobiografije koju je napisala, kaže, prijete joj smrću. U knjizi je prozvala mnoge ugledne profesore i poslovnjake, ali u političare ne dira, njih samo škica.

Ava Karabatić ekskluzivno je za RTL otkrila što nas očekuje u njenom romanu “Rođena među vukovima”! Možda je Ava rođena među zvijerima, ali krevet dijeli s oženjenim muškarcima, i toga se uopće ne srami! Štoviše, to iskustvo je podjelila i u svom prvom romanu koji će u srpnju ugledati svjetlo dana.

– Već se digla prašina, moram napomenuti da svakim danom sve više upirem i pišem zato što je bilo prijetnji, čak i smrću. Malo čudno, malo ludo, ali tako, kazala nam je starleta.

Zbog potencijalnog bestsellera, bivšim Avinim ljubavima već sada se tresu gaćice… Tu će se naći i profesori, i tajkuni i mnogi koje je Ava odbila i oni koji su mi se udvarali. Njen roman neće zaobići i neki inozemni sportaši, no najviše će se zapitati jedan misteriozni Žohar!

Ava Karabatić - pisanje knjige

– Žohar je, zasada što mogu otkrit jedna muška osoba koja naravno se druži s finim damicama koje plaćaju medije da ih se naziva manekenkama, ali u biti kad je sam ne može napraviti niti jedan korak sam, jedino desetog u mjesecu zna obraditi muškarca, otkrila je Ava.

Kada su muškarci u pitanju, bacila je Ava oko i na Markov trg.

– Milanović mi je zgodniji, ali i Karamarko mi je karizmatičan, pogledam znaš kad stignem – pogotovo ono: ‘Mir u suuuudnici!’. Dobro sad kad je došao Leko, slabo, ali prije mi je bilo ludilo gledati, baš ono smijada, dodala je Karabatić.

Sretno je slobodna, no nada se da će taj status ubrzo promijeniti. Zaintrigirao ju je jednan Dinamovac!

Kao da knjiga nije dovoljna, počastit će nas Ava i novim singlom, a nakon što ga snimi, Ava pakira kovčege i kreće put Italije gdje planira ostvariti karijeru TV voditeljice! Hrvatsku zavist i ljubomoru, kaže, više jednostavno ne može podnijeti!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...