Svake subote na Pozdravu Suncu otvoreni trening Škole trčanja za utrku Wings for Life World Run

Na Pozdravu Suncu jučer u 18 sati okupio se veliki broj trkača i trkačica na otvorenom treningu Škole trčanja Zadar s ciljem pripreme Zadrana za utrku Wings for Life World Run.

Veliki interes Zadrana za sudjelovanjem u ovoj humanitarnoj utrci koja će se održati 3. svibnja 2015. pokazala se i ovaj put na gradskoj rivi. Osamdesetak  ljudi raspoređenih u četiri grupe istrčavali su dužine od Pozdrava Suncu prema Foši.

– Rasporedili smo trkače na grupe prema sposobnostima i iskustvu u trčanju. Pripremili smo ih za trening pa su u nastavku neki od njih kombinirali hod i trčanje i istrčali svoje prve kilometre dok su oni napredniji otrčali nešto manje od 10 kilometara! Trkači iz dana u dan napreduju te do svibnja i utrke Wings for Life očekujemo zaista veliki napredak svih trkača, kazao je Jure Šango, voditelj Škole trčanja Zadar.

Još je nešto manje od dva mjeseca do utrke i Zadranima očito ne nedostaje motiva da se na utrci pokažu na najbolji mogući način te da se pri tome bave jednom ovako zdravom aktivnošću kao što je trčanje.

Otvoreni treninzi će se održavati svake subote na Pozdravu Suncu u 18 sati sve do početka utrke u svibnju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...